Zoek je naar een bedrijfsuitje, teambuilding of een bedrijfsevenement? Improvisatietheater, en vooral muzikaal improvisatietheater is precies wat je wil!

De meeste mensen zingen graag, onder de douche, bij een koor, in de auto, karaoke of op een podium. Logisch, want het geeft hen veel energie en ze worden er heel vrolijk van! Maar het voelt ook kwetsbaar om met of voor anderen te zingen. Daar is improv DE oplossing voor.

Marco Meurs verzorgt workshops en evenementen waar je samen met je team zingt. Je zingt liedjes die je ter plekke bedenkt: groepsnummers, duetten en zelfs solo’s! Niets creëert zo snel een band als spontaan samen iets zingen dat ter plekke ontstaat.

Het oogt als een grote uitdaging, maar is in werkelijkheid best makkelijk. In een workshop van twee of drie uur of een hele dag werken we aan vaardigheden als:

– hoe je samen zingt
– dingen eenvoudig houden
– rijmen en hoe je dat gebruikt in een lied
– harmonie
– geweldig zingen als je je niet zeker voelt in toon of ritme
– zelfvertrouwen en presentatie
– liedstructuren die je veel moeite besparen
– karakters die bij je stem passen

Daarbij hebben we vooral ook veel plezier!

We werken met een live muzikant die de groep ondersteunt. Je zal merken dat het helemaal niet belangrijk is om een goede of getrainde stem te hebben. Deze workshop is voor iedereen met elke niveau in zang.

Wil je graag een voorstelling als onderdeel van je evenement? We kunnen een geïmproviseerde musical spelen, gebaseerd op jouw bedrijf of team!

Wij verzorgen ook workshops zonder zang, om je team te versterken in samenwerken, luisteren, spreken voor publiek, communicatie, elkaar steunen en het gebruik van falen en kwetsbaarheid als een manier om de groeien.

Neem contact op voor boekingen of als je vragen hebt.

foto: Christoph Paulik